Cabaret Oriëntale!

Vrijdag 2 februari 2018 opent Club Antre het nieuwe jaar met een cabaretesk muziekfeest met een internationaal, oriëntaals karakter. Turkse tango’s en liedjes in diverse talen met ondeugende teksten worden op theatrale wijze aan het publiek vertoond. De avond wordt traditioneel afgesloten met Balkan beats door DJ Volkan in de sfeer van de avond.

Club Antre start 2018 met een feestelijk en zeer gevarieerd programma. Op het podium staat deze keer het omvangrijke ReArt wereldmuziekkoor olv Selim Doğru. De avond wordt geopend door het Duo Edzo (piano) en Emirhan (Klarinet). Dit duo, dat een programma presenteert van Turkse klassieke hedendaagse componisten, vraagt aandacht voor haar CD release een week na dit optreden. De jonge violiste Shadi presenteert een sprankelende eigen compositie.

Het tweede deel van het programma treedt het Tombaz ensemble op. Het huisensemble heeft weer een verassend programma dat u ditmaal letterlijk op het puntje van uw stoel zal doen zitten.

Het Tombaz ensemble; zangeres Meral Ari, klarinettist Emirhan Tuga, contrabassist Gabriel Barbalau , violist Stijn Schmeddes , percussionist Alper Kekec en pianist Takis Grammatikopolous wordt deze avond versterkt met de accordeonist Jeroen Gulikers.

 

Club Antre is een podium voor jong muziektalent en professionele musici waar diverse muziekstijlen samen komen. Iedere clubavond is er een optreden van twee jongerengroepen uit Amsterdam. Zij worden tijdens workshops gecoacht door professionele musici uit het ensemble Tombaz (www.tombaz.nl) die later op de avond het hoofdprogramma zullen verzorgen.
Opzwepende Balkan muziek vermengd met jazz, klezmer of klassiek, gespeeld door jong muziektalent en professionele musici en een Balkanbeats-dj om de avond dansend af te sluiten; met Club Antre is Amsterdam een uniek podium rijker.

Aanvang:                                 20.30 uur (deur open om 20.00 uur).

Locatie:                                    La Caverna, boven restaurant Puerto Pata Negra,

                                                 aan de Oostelijke Handelskade 999, Amsterdam

Toegang:                                 Kaarten à €10,00 worden verkocht aan de deur,

                                                 pinnen en reserveren niet mogelijk.             

Kijk voor data en info op facebook.com/clubantreconcerts

Post navigation